Heldag på lotten som flyttkarl

Lotten / Permalink / 0

Det har varit jättefint väder idag! Kom ut till lotten vid halv 11 och åkte hem halv 6. En skön heldag förutom en kort sväng hem för snabb lunch.
 
Maken hade andra planer. Han har inköpt en Sous-Vide och nu var det dags att fixa en Vakumförpackare. När det var fixat så joinade han mig en sväng och satt och kollade när jag jobbade. 😉
 
Och idag har det jobbats. Mäkte att jag inte grävt så mycket sedan i våras då jag blev snabbt trött i ryggen. Måste köra med Core-träning i vinter tror jag för att vara förberedd på våren. 😎
 
Vad har jag gjort då? Började med att ta bort allt i den andra stora lådan. När det var gjort målade jag den ett varv till. 
 
Rensade sedan bort resterande Mangolden och "skördade" de gröna Tomaterna från plantorna. Det är en hel kasse! Vi får se vad jag ska göra med dem. Några kan jag nog få att mogna. Men kanske chutney? Det ska gå att göra på gröna Tomater.
 
 
Fick en til Squach av Odlingsgrannen, en "liten". 😃 Fick också lite Björnbär! Så ikväll blir det Vaniljpannacotta med Björnbär. Yummie!
 
 
 När färgen torkat på odlingslådan, så var det dags att fixa Markväv i botten och ställa den på plats.  Nu står de som ett "L".
 
 
När man flyttar en grej så blir det ju lite domino-effekt. Så nästa var att flytta de köpta odlingslådorna. Tänkte då att jag skulle flytta Kronärtskockorna till en annan låda istället. Men när jag gjort det, kom jag på att de är ju ganska bra på att sprida sig så, det är nog kanske bra att låta dem stå kvar i samma låda. Så flyttade tillbaka dem.
 
Och sedan flyttade jag på Blodflädern för att sätta Blåbärsbuskarna där istället. 
 
 
Delade på en av Gräsväxterna då det växt til sig bra och planterade dem i varsin rabatt innanför grinden precis. Och då kom jag på att Rosorna skulle ju vara fint bredvid där, så då flyttade jag tillbaka dem dit. 
 
 
 
Alltså, när ska man bli nöjd och sluta flytta runt allt? Dags för en plan Sickan. 😄
 
Till top