"Föreningsrabatt" och söndagsfix

Lotten, Odling, Recept / Permalink / 0

 
Igår var det "städdag" i vår BRF. Inte mycket att städa men mer för att det är trevligt och dessutom skulle vi fixa lite. Bland annat så har vi en yta som det skulle planterats något på länge. Så istället för att ta vår trädgårdsfirma och betala dyrt, köpte vi växter själva och medlemmar hög i. Det blev superfint och en fin färgklick. Till våren ska rabatten utökas och kantas med någon typ av sten.
 
 
Efter fixet blev det en kortis till lotten tillsammans med Johan för att sätta på Markväv på den tredje lådan. Gick snabbt när man är två. Nu är dee bara en stor låda kvar att fixa och måla om. Får se hur vädret blir under veckan. 
 
Vi hade ju fått en Squach till (2,4kg!) av min oldingsgranne. Så igår blev det igen grönsaksbiffarna, De är mums, men vi konsaterade att de egentligen kanske gör sig bäst som en del av måltid, som plock, då det kan bli lite mycket av det goda. 😊 Här är receptet igen: Zuccinibiffar med Parmesan.
 
 
Eftersom recepten bara var på 600 gr, använde vi vår nya Vakumförpackare och packade in resterade Squach. Väldigt smart att förlänga hållbarheten på varor, även när man ska frysa dem. Och, man kan äteranvända påsarna, för att vara lite mer miljövänlig.
 
 
Passade på att "skörda" lite frö från Squachen också till nästa år. 😊
Till top