Uppföljning Basilika och lite Lotten

Lotten, Odling / Permalink / 0

 
Basilikorna växer. Har tagit lite fler skott så jag får fler plantor. Det är nice att alltid ha lite Basilika hemma. Har det bland annat på äggröra. Mums! 😃
 
En av de fyra plantorna är utplanterade i en odlingslådorna på lotten. Ska låta den växa till sig lite innan jag tar hem den.
 
 
Vi var ute en sväng på eftermiddagen på Lotten. Johan klippte gräs (yes!) och jag tog upp mina 3 Potatisplantorna som såg lite risiga ut. Men det fanns lite små potatis under. Kul!
 
Målade bänken jag snickrade ihop häromdagen. Om det inte regnar morgon ska jag måla ett lager till på den odlingslåda som är tom. När den har torkat ska jag sätta lådan på en bättre markväv som jag köpt på Plantagen, som är lite tjockare, och hätfta ihop den nertill och utanpå lådan. Marväv inuti funkade inte klockront då Åkervinds-helvetena 😎kommer ihop emellan markväven och lådan.

Sedan är det bara på att kunna flytta över jorden från närmaste lådan till den tomma för att måla den också igen och även ordna till markvävem på den också. Ska också sätta ihop lådorna så de står som ett "L" utan avstånd emellan. Det finns att göra. 😊
 
Till top