Framkomligheten på balkongen

Balkongen, Odling / Permalink / 0

Igår var jag på lotten för att så och plantera ut lite. Sådde lite mer Pak Choi och gula Rädisor och planterade ut Blomkål, Sockerärtor, Eterneller  och en Rosmarin.
 
Det blev sedan lite rensning på balkongen hemma. Insåg att mitt Löjtnatshjärta blivit en mindre buske så den får komma ut på lotten. Planterade också om Physalisen till en större kruka - får se hur länge den krukan räcker...
Det mesta ska planteras ut på lotten inom kort av det som förodlats - det som är kvar är "bara" Broccoliplantor, Kronärtskockor, Squach, Butternutpumpa, Purjolök, Solorosor och Vitkål.
 
När allt planteras ut blir det plötsligt inte så trångt längre på balkongen. Jag har redan monterat ner det mindre växthuset och när allt annat planteras ut, så monterar jag ner det andra också. Jag ska montera upp dem igen till hösten då jag ska testa att odla lite vintersallad och dylikt på balkongen i dem.
Kvar på balkongen har jag krukor med Bladpersilja, Basilika, Kruktomater, Krukgurkor, Chilli och en kruka med Sockerärtor.
 
Jag har också 2 Kruktomater inne i köksfönstret. De trivs bra i värmen så de får stå kvar där - speciellt eftersom det är många små tomater som börjar kika fram!
 
Imorgon blir det lotten med lite utplantering på att göra-listan. 


Till top