Lycka i små påsar

Allmänt / Permalink / 0

Sådags igen. Jag har alla mina fröpåsar (börjar bli "alla" nu... som i många... )  i en pärm som förut var för CD-skivor. Lätt och överskådligt.
 
Det blev lite olika blomfrön som petades ner i jorden - bland annat Aster, Stockros (frö från Johanna), Daisys (stora Prästkragar), Kryddtagetes, Solrosor och Ringblommor. Ringblommorna sådde jag ute i lådor på balkongen och i en kruka - vintersådd i "växthus" á la Sara Bäckmo. 
Sådde också Rotselleri som har lång utvecklingstid. Lite Libbstickafrö åkte ner (spännande har aldrig smakat!) och även Kattmynta för kissarna.
 
Det som jag tidigare sått inne - lite Kruktomater och Kronärtsskockor och Aubergine har kommit upp och börjar växa till sig. 
Jag insåg också att jag behöver en förlängningssladd för att koppla på min växtbelysning under hyllan (svårplacerad sådd nu när vi båda jobbar hemma och mindre fri yta), så det blir en snabbis imorgon till Blomsterlandet.
 
Det här är bara början. Hur ska jag få plats med allt när jag ska börja förså Squach, Majs etc. Nåja. Den dagen den sorgen. 😊
 
Men, så-lyckan är fullständig och det är färdigpetat i jorden för idag!

PS. HUR kan det komma sig att man ALLTID spiller jord när man håller på även om man försöker hantera jordpåsarna försiktigt och dessutom har bricka under?
 
 
 
 
 
 
 
Till top