Dagens fix - ett Ikea-hack!

Balkongen / Permalink / 0

 
På balkongen har jag tidigare haft tre stycken av Ikeas TV-bänk Lack som jag använt till blombänkar. En av dem har jag kapat benen på lite så den blivit lite lägre än de andra. Jag har skippat att sätta dit den undre hyllan på bänkarna så det går att ställa krukor även under bänkarna.  
 
Men även om vi har inglasad balkong så tål dessa inte så mycket och de började i  höstas släppa i kanterna, Slängde därför två av dem i höstas.  
Men även om vi har inglasat balkong så tål dessa inte så mycket och de hade i höstas börjat släppa i kanterna, Slängde därför två av dem i höstas.  
 
Beställde för någon vecka sedan en ny bänk från Ikea. Jag kom också på den eminenta idéen att varför inte klä in toppen med vävplast - dels för att "spara" skivan med också för att det blir lite finare och lättare att torka av!

Sagt och gjort, idag fixade jag till de två jag nu har. Vävplats (eller vaxduk), en Häftpistol och lite tålamod är det man behöver. Voilá!
 
Tillsvidare ska dessa två stå inne för att ha försådd på. Funderar också på om jag skulle ta och bygga en sådan här.... Vi får se. 😊
Till top