Jag har en plan. Eller - vad har jag gett mig in på...

Balkongen, Lotten, Odling / Permalink / 0

Varför göra något halvdant när man kan gå all-in?
 
Hemma börjar det nu bli fullt i fönster och på bänkar och i växthuset. Och än är det inte förodlat klart. Hoppet ligger på att det snart även på nätterna kommer vara tillräckligt varmt på vår inglasade balkong så jag kan sätta ut lite plantor där.
 
Inne har jag bland annat åtta Tomatplantor (Kruktomater) som står i olika fönster istället för vanliga växter. Och, de börjar blomma nu! En planta har redan fått en pytte-tomat! Dessa plantor sådde jag den 17:e januari.
Givetvis har jag sått några fler plantor för att senare kunna ha på balkongen. Även denna sort är en Kruktomat och heter Bajaja.  
 
Sedan har jag plantor av Aubergine, Libbsticka, Rotselleri, Purjolök, Kronärtskockor,  Butternutpumpa, Basilika och Mynta. Har också lite blommplantor - Stockrosor, Bolltistel, Daisys, Tagetes och Dahlia (mindre sort för kruka).
 
På balkongen har jag satt Ringblommor, Brysselkål, Grönkål och Broccoli samt Dill. Alla dessa fröer klarar kyla och har börjat gro.
 
I helgen sådde jag dessutom lite Bondbönor...
 
Kvar att förså är Gurka, Majs, Squach och Rödbetor. Det är allt. Tror jag...
 
Sedan kommer på "posten" Sättlök och Sättpotatis.  Jag får också senare mina förbeställda (tre stycken) Kruk-Hallonbuskar av sorten Ruby - det var en fin födelsedagspresent från mamma. 
 
Satan i gatan... vart ska det sluta? Här är i alla fall min "plan!
Grönt samt buskar = redan sått/planterat.

 
Till top