Denna vecka startar utplanteringen på riktigt!

Odling / Permalink / 0

Endast jobb 2,5 dag denna vecka och finfint väder så nu ska här fixas! Det ska vara frostfritt kommande veckor, så går det så går det. Det kan ju ändå vara frost i början av juni så det finns ju ingen garanti på när utplantering ska ske.

Det blir att plantera Broccoliplantor och lite Pujrolök. Kanske också lite Solrosor också. Allt med  "Fiberduk" på som skyddar om det kommer någon frostknäpp. 
 
I helgen var jag ute och fixade lite på lotten på lördagen. Jag satte bland annat lite Mandelpotatis i sådana där Filtkrukor. Ska testa hur det funkar. 
 
Jag sådde jag också lite mer blommor i rabatterna - lite olika sorters Ringblommor och Blomkrasse. Helgen innan sådde jag en sort som heter Clarkia, lite Aster samt en lägre kantblomma (någon "mix") som jag inte kommer ihåg namnet på... Jag har också försått Daisys, Tagetes och Atlasblommor och lite oliak sorter Solrosor. Hoppas på prunkande rabatter i sommar!

Annars mår mina Körsbärstomater bra inomhus och de börjar bekänna färg - vilken som nu var gul och vilken som var röd - blandande ju ihop dem efter omplantering...
 
 
 
 
Till top