De kliar i de små odlingsfingrarna!

Odling / Permalink / 0


Fix och trix hemma - lite omöbleringar och sånt har gjort att jag ligger lite efter. Men uj vad det kliar i fingrarna när man ser solen titta fram (ja, jag är på V-kusten och solen skiner där, stormen har dragit förbi). 

Hittills har jag lyckats få ner Chillis som kommit upp och som snart behöver omplanteras. Men s´ner i jorden ska också närmast dagarna Kronärtskockor (vet inte var jag ska ha plantorna - men vi kör...), Rotselleri och Aubergine.I mars sås sedan Broccoli och Grönkål och sedan rullar det på...

Sitter också och planerar i min PowerPoint skiss över lotten vad som ska odlas var. Blir man någonsin nöjd eller klar? Har hållt på sedan i somras - det är alltid något som kan optimeras!
 
I höstas förberedde jag lite och "möblerade om" (ja det går även där) på lotten samt satte till lite fler pallkragar. Dock har jag inte hunnit förbereda jorden som jag önskat i alla lådor - fokus låg på de lådor jag planetarde Vitlök i vilket blev 1,5 + en halv låda med Elefantvitlök.

När stormen bedarrat så kanske det är dags att börja så smått på lotten. Jag tänkte också vinterså lite Morötter, Pak Choi, Dill och Sallad därute.

Ps. Visst längtar man till jordgubbssäsongen?
 
Till top